İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR.

Üniversitemizin eğitim dili Türkçe olan ve bilgileri tabloda belirtilen ön lisans ve lisans programları için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca tam zamanlı öğretim üyesi istihdamı yapılacaktır.

Öğretim üyesi kadrolarına başvuracakların bir dilekçe ekinde nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet fotoğraf, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösterir belgeler (yurtdışından alınan diplomalar için denklik belgesi), öğretim üyeliğine başvuranların bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan (Profesörlük için 6 takım, Doçentlik ve Doktor Öğretim Üyeliği için 4 takım) dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruların İstanbul Rumeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya posta ile yapılması gerekmektedir. Eksik evraklı başvurular kabul edilmeyecektir.

Birim

Bölüm/Program

Sayı

Unvan

Açıklamalar

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Psikoloji

Doktor Öğretim Üyesi

Psikoloji alanında Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak.

Doktor Öğretim Üyesi

Tıp Fakültesi mezunu olmak. Tıpta uzmanlığını Ruh Sağlığı ve Hastalıkları dalında almış olmak.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Doktor Öğretim Üyesi,Doçent,Profesör

Uluslararası İlişkiler

Sosyal Hizmetler

Doktor Öğretim Üyesi

Tıp Fakültesi mezunu olmak. Tıpta Uzmanlığını almış olmak.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği

Doktor Öğretim Üyesi

Lisans eğitimini Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimlerini Elektrik Mühendisliği alanında almış olmak.

Endüstri Mühendisliği

İnşaat Mühendisliği

Profesör

Jeofizik/ Jeoteknik alanında doktora derecesine sahip olmak.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

Sağlık Yönetimi

Doçent Doktor

Doçent unvanını Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Temel alanından almış olmak. Kurumsal raporlama ve sürdürebilirlik raporlaması konularında akademik çalışmaları bulunmak.

Diş Protez Teknolojisi Programı

Doktor Öğretim Üyesi

Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak. Uzmanlığını Restoratif diş tedavisi alanında almış olmak.

Sanat ve Tasarım Fakültesi

Radyo Televizyon ve Sinema

Doktor Öğretim Üyesi

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Lisans mezunu olmak ve aynı alanda doktorasını tamamlamış olmak.

Designneuro