Öğretim Üyesi Alımı İlanı

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR

Üniversitemizin eğitim dili Türkçe olan ve bilgileri tabloda belirtilen ön lisans ve lisans programları için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca tam zamanlı öğretim üyesi istihdamı yapılacaktır.

Öğretim üyesi kadrolarına başvuracakların bir dilekçe ekinde nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet fotoğraf, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösterir belgeler (yurtdışından alınan diplomalar için denklik belgesi), öğretim üyeliğine başvuranların bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan (Profesörlük için 6 takım, Doçentlik ve Doktor Öğretim Üyeliği için 4 takım) dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruların İstanbul Rumeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya posta ile yapılması gerekmektedir. Eksik evraklı başvurular kabul edilmeyecektir.

Birim

Bölüm/Program

Sayı

Unvan

Açıklamalar

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Doktor Öğretim Üyesi, Doçent, Profesör

Kamu Yönetiminde Doktorasını tamamlamış olmak.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Endüstri Mühendisliği

Profesör

Makine Mühendisliği Bölümünde Doktorasını tamamlamış olmak.

Enerji alanında uzmanlaşmış olmak.

1 Yıl Lisans Bölümlerinde ders vermiş olmak.

Doktor Öğretim Üyesi,

İşletme Bölümünde Doktorasını yapmış olmak.

1 yıl Lisans Bölümlerinde ders vermiş olmak.

Doktor Öğretim Üyesi, Doçent, Profesör

İlgili alanda Doktora derecesine sahip olmak.

Doktor Öğretim Üyesi, Doçent, Profesör

İlgili alanda Doktora derecesine sahip olmak.

Sanat ve Tasarım Fakültesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Doktor Öğretim Üyesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinin herhangi birinden Lisans mezunu olup, aynı alanlarda Doktorasını tamamlamış olmak veya,

Veterinerlik Bölümü Lisans mezunu olup; Besin Mikrobiyolojisi ve/veya Besin Hijyeni ve Güvenliği alanlarında Doktorasını tamamlamış olmak veya,

Turizm Fakültesi mezunu olup Yiyecek-İçecek İşletmeciliği ve/veya Restoran İşletmeciliği alanlarında Doktorasını tamamlamış olmak.

Profesör

Gıda Mühendisliği ve/veya Veterinerlik alanlarında Doktorasını yapmış olmak.

11 Ağustos 2018