Öğretim Üyesi Alımı

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR.

Üniversitemizin eğitim dili Türkçe olan ve bilgileri tabloda belirtilen ön lisans ve lisans programları için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca tam zamanlı öğretim üyesi istihdamı yapılacaktır.

Öğretim üyesi kadrolarına başvuracakların bir dilekçe ekinde nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet fotoğraf, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösterir belgeler (yurtdışından alınan diplomalar için denklik belgesi), öğretim üyeliğine başvuranların bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan (Profesörlük için 6 takım, Doçentlik ve Doktor Öğretim Üyeliği için 4 takım) dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruların İstanbul Rumeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya posta ile yapılması gerekmektedir. Eksik evraklı başvurular kabul edilmeyecektir.

Birim

Bölüm/Program

Sayı

Unvan

Açıklamalar

Sosyal Hizmetler Programı

Doktor Öğretim Üyesi

Yüksek Lisans ve Doktorasını Yeni Türk Edebiyatı alanında tamamlamış olmak.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Mimarlık Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi, Doçent, Profesör

Mimarlık Anabilim dalında Doktora yapmış olmak.

İç Mimarlık Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi, Doçent, Profesör

Mimarlık Lisans mezunu olmak. Mimarlık Anabilim Dalında Yüksek Lisans yapmış olmak. İlgili alanda Doktora derecesine sahip olmak.

Sanat ve Tasarım Fakültesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Profesör

Gıda Mikrobiyoloji alanında Doktora Yapmış olmak.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü

Doçent

İletişim Bilimleri alanında Doktorasını yapmış olmak.

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Uluslararası İlişkiler Bölümü

Profesör

Profesörlük unvanını İşletme Anabilim dalında almış olmak.

Doktor Öğretim Üyesi

Doktorasını Bankacılık ve/veya Banka ve Para alanlarında tamamlamış olmak.

13 Ekim 2018